• gaga@prosperity.rs
  • Tel: 011 8129120

O Nama

Mi smo preduzeće koje se više od 25 godina bavi projektovanjem termotehničkih instalacija, njihovim izvođenjem I puštanjem u rad, kao I benzinskim stanicama, gde smo takođe radili sve vreme na projektovanju, izvođenju radova ali I na pribavljanju zakonom potrebne dokumentacije za puštanje objekta u rad (saglasnosti, građevinska dozvola, upotrebna dozvola). Uvek smo sve radili sa dobro proverenim stvarima, pri čemu smo provere radili sami. Takođe, korisnici naših usluga su najčešće bili iz kruga poznanika, bilo naših ili poznanika naših korisnika.

Naše iskustvo sa toplotnim pumpama vazduh-voda u eksploataciji je više od 15 godina. Pri tome, ugradili smo veoma mnogo jedinica raznih proizvođača, od kojih smo 4 mašine različitih proizvođača ispitivali na našim objektima u trajanju od 6 do 12 godina, zavisno od proizvođača. Cilj nam je bio da budemo potpuno sigurni u podatke o potrošnji el.energije pri proizvodnji toplote, koji često bude nevericu kod klijenata. Takođe, želeli smo da dođemo do što sigurnijih, a istovremeno što jednostavnijih sistema za automatizovanje korišćenja toplotnih pumpi. Nakon petnaest godina iskustva u svakodnevnom radu sa toplotnim pumpama vazduh-voda, što je verovatno najduže iskustvo u Srbiji, možemo sa zadovoljstvom da kažemo da smo u stanju svakome da ponudimo potpuno razumljiv, efikasan sistem za uspešno korišćenje toplotnih pumpi, kako za grejanje stanbenog prostora, tako i za grejanje sanitarne tople vode, bazena, hlađenje stanbenog prostora, hlađenje podruma sa vinom, kao i kombinaciju, koja je prevashodno korisna u ugostiteljskim objektima, da prilikom hlađenja objekta imaju besplatnu toplu vodu (rekuperacija toplote u “TRINITY” modelima toplotnih pumpi).

Naše iskustvo sa solarnim kolektorima je 34 godina (flat kolektori) I 6 godina (kolektori sa vakuumskim cevima). Na bazi tog višegodišnjeg iskustva u ugradnji solarnih sistema (kod nas ali I u inostranstvu, na Malti) I u korišćenju, možemo skoro nepogrešivo da predvidimo kako I šta u konkretnim uslovima za korisnika uraditi da bi korisnik dobio maksimalno iskorišćenje za novac koji uloži u solarnu instalaciju. Takođe, nepogrešivo možemo da ih povežemo sa toplotnim pumpama, kako bi efikasnost ( a time I uštede, kao I brzina povraćaja uloženog novca) bila još veća.

Možete nas kontaktirati putem E-maila

Ovde